Kontakt: info@nelaug.no

Stranda100

Stranda107

StHans4

Elva-vannet111

Elva-vannet159

Turstier113

03062009 007a

03062009 017

03062009 015

Nelaug hjemmesides red. frasier seg ethvert ansvar for innholdet på eksterne hjemmesider.

Fritid

På Nelaug er det mange fine muligheter for friluftsaktiviteter.
Vi har flotte oppmerkede turløyper av forskjellig lengde og vanskelighetsgrad. Kart finner du under “Naturen”                Når du går i skog og mark om høsten kan du plukke bær og sopp. Området er svært rikt på både blåbær og tyttebær og ikke bare det, her er også mye kantarell.                              
Vi har en oppmerket sykkelløype fra Nelaug til Arendal.  Den er ca 40 km lang. Du sykler gjennom flott natur langs jernbane, småvann, elver og stryk.                                                       Røde skilt merket "Sykkelrute Nelaug-Arendal"  finner du langs hele løypa, så det er ingen fare for å sykle seg bort.           Kart og mer informasjon om dette finner du under “Sykkelrute”                                                             
Nelaugvannet er et utmerket vann å padle i for dem som liker det. På vestsiden av vannet  er det fine sandstrender. Midt i vannet ligger det flere øyer som du kan overnatte på. Nelaugvannet er også et flott fiskevann; du kan få både  sik, ørret og abbor. Fiskekort kan kjøpes på butikken.
Det går også an å fiske og padle i Nidelva på nedsiden av dammen. Fra Nelaug til Flaten er en fin etappe på ca 5 kilometer.

Vinteren er også en fin tid her, vi er garantert snø og har fine oppkjørte  skiløyper. Hoppbakken på Selåsvatn er heller ikke langt unna.

website design software

[Nelaug] [Bygda vår] [Fritid] [Jernbanen] [Lag og foreninger] [Ledige tomter] [Our village] [Unser Dorf] [Lenker] [Næringsbygg]