Nelaug hjemmesides red. frasier seg ethvert ansvar for innholdet på eksterne hjemmesider.

website design software

Kontakt: info@nelaug.no

Ledige tomter på Nelaug

db_boligfelt1

forslag-hus-1

forslag-hus-2

forslag-hus-3

forslag-hus-4

img591

Har du noen gang tenkt på å flytte på deg? Kunne du kanskje tenke deg å bo på Nelaug? Vi ønsker alle velkommen og du kan være sikker på å bli tatt  godt imot. Synes du Nelaug er ei bygd langt uti ødemarka? Det er det på ingen måte, Nelaug er et knutepunkt og ligger ypperlig til med hensyn til kommunikasjon. Her er tog/bussforbindelse i alle retninger, du er vel omtrent like fort i Arendal med toget herfra som de som kjører fra og til Tromøya i  rushtiden.  Når det gjelder telekommunikasjon har vi det aller beste her. Nelaug er fullt  utbygd med fiberkabel til alle husstander som ønsker det. Åmli kommune har en prosess for bedre bomiljet og for å sikre/øke bosettingen på Nelaug. Husbanken er en viktig medspillar i denne prosessen. I byggefeltet er der  noen ledige tomter. Disse får du gratis om du ønsker å bygge her i  bygda. Under finner du også forslag fra Åmli Totalbygg til utnytting av disse tomtene. Om noen ønsker info om dette eller har bestemt seg for å bygge Åmli tar dere kontakt med kommunen.

Det legges ut noen flott nye utsiktstomter. Disse skal selges men prisene er ikke klare ennå. Om det er interesse for disse ber vi dere ta kontakt med kommunen. De nye tomtene er markert gult på det ene kartet.

 

[Nelaug] [Bygda vår] [Fritid] [Jernbanen] [Lag og foreninger] [Ledige tomter] [Our village] [Unser Dorf] [Lenker] [Næringsbygg]